close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online
Preferred supplier
Enexis

Altijd aan het net-werken!

Enexis Journaal: Een update voor al je werknemers in vijf minuten en dat niet via traditionele geschreven intranet communicatie.

Drumroll please
We present you…het Enexis Journaal! In vijf minuten fiets je langs alle highlights, nieuwe technieken en innovaties van de afgelopen zes weken. Kort, krachtig, informatief en zonder overbodige details. Afwisselend gepresenteerd door Enexis’ eigen woordvoerders Annemieke en Maartje.

Met bijna 5000 werknemers is informeren geen easy klusje. Een journaal, update-video, newsflash (you name it, we produce it) is een perfecte manier om werknemers op de hoogte te houden in ons huidige, vluchtige social media-tijdperk – vooral als die werknemers zich bijna altijd op verschillende locaties bevinden.

Even tussen ons
Brainstormen, scriptschrijven, redactiemeetings: alles doen we samen met Enexis. Zo houden we het lekker luchtig, herkenbaar en informeel. We blijven dichtbij huis: de opnames vinden plaats in onze eigen Full Frame studio. Wel zo efficiënt! Aflevering 2 was in slechts één week na de opnames al klaar voor uitzending – een recordtijd! Oftewel, een laagdrempelige trial-and-error, met groots resultaat. Het journaal is onderdeel van Enexis’ maandagmorgen meetings, te zien in alle Enexis filialen via narrowcasting én speelt op intranet. Kortom het Enexis Journaal: Een update voor al je werknemers in vijf minuten.

Daverend succes
Helemaal bijgepraat, in slechts 5 minuten. Dat klinkt als een goed idee. En dat blijkt! De pilotaflevering van het Enexis Journaal is intern de meest bekeken video van de afgelopen tijd. Weer een mooie Full Frame x Enexis co-creatie, en zeker niet de laatste 😉

Stills uit het journaal

Enexis - Journaal || Full Frame - Creative Content Partner
Enexis - Journaal || Full Frame - Creative Content Partner
Enexis - Journaal || Full Frame - Creative Content Partner

Meer cases

phoneCall-to-call