close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Documentair
HZT & Stichting Nieuwe Helden

Meet the millenials.

Hoe zien Zuidoost Aziatische millenials de wereld? We filmden de gesprekken en plekken waar Lucas de Man en Hyunsin Kim spraken met de generatie van de toekomst. Ze reizen van Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen en Hong Kong naar Taipei.

Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden vroegen ons voor het vervolg op In search of Europe met hen mee te gaan op reis door Zuidoost-Azië. We praten over hedendaagse thema’s met de generatie van de toekomst zoals toenemende prestatiedruk, sociale ongelijkheid, nieuwe technologie, individualisme maar ook het gebrek aan ruimte in steden en het klimaat.

Samen met regisseur Joep van Osch gaven we het concept van Stichting Nieuwe Helden & HZT een visueel karakter, en gingen we zes weken mee op reis om alle inspirerende ontmoetingen vast te leggen. Productioneel was het aan ons. Dat vereist full focus, maar het was absoluut de moeite waard.

Lucas de Man brengt mensen met elkaar in gesprek. Door het getalenteerde team achter deze productie is het filmmateriaal optimaal ingezet als multimediale theaterperformance, lezing en docu-serie.

Met dank aan de Nederlandse ambassades in Beijing, Seoul, en Tokyo.

Behind the scenes

Meer cases

phoneCall-to-call