close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Prijsvrij Vakanties

Ook zo’n zininin vakantie?

Genoten van onze vorige productie voor Prijsvrij Vakanties? Dan hebben we goed nieuws: onze Leo is back! En deze vakantie is hij niet alleen, dochter Liselot is er ook bij!

Even de laatboekers wakkerschudden!
Het is zomer, oftewel, primetime voor laatboekers. Een belangrijk moment voor Prijsvrij om zichzelf flink in de kijker te zetten. En dus heeft de vakantiespecialist een doel: online zichtbaar zijn én online goed vindbaar zijn via gerichte activerende commercials en online content.

Grondig analyseren
Liselot – heb je haar gezien in Sluipschutters? – heeft er zininin, en wij ook! We leggen de eerder gemaakte Prijsvrij commercials onder de loep. Waar haken potentiële vakantiegangers op af? En vooral: waardoor blijven ze hangen? De learnings nemen we mee in deze laatboekers-campagne.

We produceren een multimedia-totaalpakket: verschillende tv-commercials, hero-movies, snippets, social-mediavideo’s, Google Max-video’s én fotografie. In slechts één weekje Curaçao vullen we de Prijsvrij contentkalender voor het komende half jaar!

Gebaseerd op de learnings zetten we flink in op snippets en korte video’s voor het targeten van specifieke doelgroepen. Er ging zelfs een extra cameraman – Snip(p)er Paul – mee, speciaal om snippets te filmen.

Doe-vakantie
Met de introductie van Liselot creëren we een familiegevoel en krijgen de beelden meer karakter. Combineer dat met grappige behind-the-scenes snippets, et voilà: Prijsvrij met een vleugje sketch.

Zo, en dan zijn we nu zélf toe aan vakantie. Zininin 😉

Meer uit deze case

Snippet 01

Jetski

Snippet 02

Waterfiets

Snippet 03

Karaoke bar

Behind the scenes

Credits

  • Producent

    Joris Vorselaars

  • Pre/Post productie & Projectmanagement

    Anoek Huiberts, Joris Vorselaars

  • Productie

    Liza Bemelmans

Meer cases

phoneCall-to-call