close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
back

Een Wervingsvideo Laten Maken voor een ijzersterk Werkgeversimago

Je hebt vast weleens gehoord van het belang van een sterke eerste indruk. Als het gaat om het aantrekken van getalenteerde nieuwe medewerkers, kan een wervingsvideo een krachtig hulpmiddel zijn om die eerste indruk te maken. Maar waarom precies zou je een wervingsvideo laten maken? En hoe kan zo'n video jouw bedrijf helpen om de juiste mensen aan te trekken? In dit artikel duiken we dieper in op deze vragen en ontdekken we de voordelen van het laten maken van een wervingsvideo.

Basic-Fit - Employer Branding || Full Frame - Creative Content Partner, enthousiaste sporter met roze shirt
Basic-Fit - Employer Branding || Full Frame - Creative Content Partner

Het Belang van Wervingsvideo's

 • Visuele Aantrekkingskracht:
 1. Een wervingsvideo biedt een visuele en auditieve ervaring die veel boeiender is dan traditionele tekstuele vacatureadvertenties, en stelt je in staat om emotie over te brengen. Een wervingsvideo is een effectieve lokker van nieuwe medewerkers én trotse shout-out naar huidige collega’s
 2. Potentiële kandidaten worden aangetrokken door dynamische video-inhoud die hen een voorproefje geeft van de bedrijfscultuur en werkomgeving. Full Frame creëert content waarmee we jouw merkverhaal vertellen én de voordelen van werken bij jouw bedrijf benadrukken.
 • Verhoogde Betrokkenheid:
 1. Mensen besteden meer tijd aan het bekijken van video's dan aan het lezen van tekst.
 2. Goede content alleen is niet genoeg. Je wil gezien en gehoord worden door jouw doelgroep. Met onze expertise in digitale marketing brengen we jouw boodschap onder de aandacht van de juiste mensen, op het juiste moment.

De Voordelen van een Wervingsvideo

 • Versterkte Merkidentiteit:
 1. Een wervingsvideo biedt een uitgelezen kans om de unieke cultuur en waarden van jouw bedrijf te presenteren.
 2. Door een positieve indruk achter te laten, versterkt de video de merkidentiteit van jouw organisatie en onderscheidt deze zich van concurrenten.
 • Verbeterde Wervingsefficiëntie:
 1. Wervingsvideo's kunnen worden gedeeld op online platforms en sociale media, waardoor ze een breed publiek kunnen bereiken. We tracken de prestaties van de content nauwlettend. Middels A/B tests met verschillende versies van onze copy en edits bepalen we welke aanpak het meest effectief is bij het bereiken van jouw doelgroep.
 2. Dit vergroot de kans om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken en verkort het wervingsproces doordat potentiële kandidaten zich beter kunnen identificeren met de vacature.
 • Persoonlijke Connectie:
 1. Video stelt bedrijven in staat om een menselijke kant te tonen, waardoor potentiële kandidaten zich gemakkelijker kunnen identificeren met het bedrijf en de mensen die er werken.
 2. Het zien en horen van huidige werknemers kan een gevoel van vertrouwen opbouwen en de interesse van kandidaten vergroten.
Foto van een Enexis medewerker uit een arbeidsmarktcommunicatie en recruitment campagne
Enexis - Met Energie Kan Het || Full Frame - Creative Content Partner

Veelgestelde Vragen

1. Hoe lang moet een wervingsvideo zijn?
Idealiter varieert de lengte van een wervingsvideo tussen de 1 tot 1,5 minuut. Kort genoeg om de aandacht vast te houden, maar lang genoeg om relevante informatie te delen. Je wilt het aantal boodschappen per video beperken tot alleen de essentiële.

2. Welke elementen moeten in een wervingsvideo worden opgenomen?
Een wervingsvideo moet een introductie van het bedrijf, een overzicht van de vacature, de bedrijfscultuur en getuigenissen van huidige werknemers bevatten.

3. Hoe kan ik een professionele wervingsvideo laten maken?
Wij helpen je met de vertaalslag van jouw werkgevers-merkverhaal naar een concreet plan waarmee je talent aantrekt en behoudt. Deze strategie vormt de blauwdruk voor een doordacht mediaplan. Bij Full Frame zetten we plannen om in actie. Ons in-house team verzorgt de volledige productie: van film en fotografie tot tekst en design. Alles om jouw werkgeversmerk op de kaart te zetten!

Conclusie

Kortom, het laten maken van een wervingsvideo kan een waardevolle investering zijn voor jouw bedrijf. Door de kracht van visuele storytelling te benutten, kun je potentiële kandidaten op een boeiende manier bereiken en overtuigen om voor jou te komen werken. Dus waar wacht je nog op? Laat je bedrijf schitteren in een wervingsvideo die indruk maakt!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.