close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Full Frame - Celine Kroon

Céline Kroon

Social Media Expert | Editor

“Creatieve vrijheid en uitdagingen: zo maak je mij blij.”

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Het tofste vind ik om creatief bezig te zijn en mezelf uit te dagen door nieuwe dingen te leren. Mijn MSc in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media en mijn hobby’s in social media en marketing(communicatie) sluiten goed aan op het werk wat ik nu doe. Als danser ben ik ook continu bezig met mijn portfolio en jezelf online presenteren, daardoor weet ik het belang van de combinatie van marketing en video’s en weet ik wat je ermee kan bereiken. Maar ik wil meer leren en blijven ontwikkelen. Die kansen krijg ik bij Full Frame: ik begon als ondertitelaar, maar ben nu doorgegroeid tot social media expert en editor. Creatieve vrijheid en uitdagingen: zo maak je mij blij.

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de online wereld van video en social media. Zo zat ik altijd uren achter mijn laptop YouTube video’s te bekijken en tutorials te volgen van influencers. Dat is eigenlijk nooit gestopt.

Wat is je favoriete film?
Cliché, maar waar: Burlesque. Een dansfilm (uiteraard) en een echte feel good film. Al zo vaak gezien, maar blijft heerlijk. Bij het kijken van de film kan ik wegdromen bij de gedachte om ook weer op het podium te staan.