close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Havenloods 413534 AM UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Full Frame - Celine Kroon

Céline Kroon

Social Media Expert | Editor

“Creatieve vrijheid en uitdagingen: zo maak je mij blij.”

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Het tofste vind ik om creatief bezig te zijn en mezelf uit te dagen door nieuwe dingen te leren. Mijn MSc in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media en mijn hobby’s in social media en marketing(communicatie) sluiten goed aan op het werk wat ik nu doe. Als danser ben ik ook continu bezig met mijn portfolio en jezelf online presenteren, daardoor weet ik het belang van de combinatie van marketing en video’s en weet ik wat je ermee kan bereiken. Maar ik wil meer leren en blijven ontwikkelen. Ik heb geen (film) technische of AV opleiding gevolgd, dus ik probeer door veel mee te kijken, goed op te letten, interesse te tonen en zelf veel te proberen en alle ins en outs te leren. Die kansen krijg ik bij Full Frame: ik begon als ondertitelaar, ben nu ook onderdeel van het marketing team en een beetje editor in spe. Creatieve vrijheid en uitdagingen: zo maak je mij blij.

Door welk project of welke film etc. ben je dit werk gaan doen?
Mensen verwachten het vaak niet van mij, maar ik ben stiekem best een computer en media lover. Ik ben al van kind af aan geïnteresseerd geweest in film, social media, communicatie, en marketing. Zo zat ik altijd uren achter mijn laptop YouTube video’s te bekijken en tutorials te volgen van influencers. Dat is eigenlijk nooit gestopt.

Wat is je favoriete film?
Ik ben best besluiteloos: ik heb nergens favorieten van en dus ook eigenlijk geen favoriete films (oeps). Ik houd altijd wel van afwisseling: een kunstzinnige dansfilm zoals Pina (2011), een drama film zoals Intouchables (2011), een spannende documentaire zoals The Salt of the Earth (2014), maar ook een spannende misdaad film zoals Se7en (1995).