close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jonah Snoei - Editor || Full Frame - Creative Content Partner

Jonah Snoei

Editor

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Ik vind het belangrijk om een goed verhaal te vertellen. Dat klinkt simpel, maar de manier hoe de kijker dit verhaal binnen krijgt is volledig afhankelijk van hoe het beeld vertaald wordt in de montage. 3 frames later of eerder knippen kan enorm veel impact hebben op hoe je als kijker het ontvangt, en dat overdrijf ik niet. Die juiste snaar raken voor de kijker, in combinatie met de constant veranderende techniek rondom film en met name in de montage maakt dit vak zo uitdagend. Ik hou van uitdagingen.

Door welk project of welke film etc. ben je dit werk gaan doen?
Ik begon dit avontuur van editor door mijn andere grote passie: vliegtuigen. Als 12-jarig jongetje foto’s en video’s maken van vliegtuigen op Schiphol, maar ook op Flight Simulator. Deze op Youtube knallen leverde uiteindelijk 17.000 andere ‘vliegtuiggekken’ op als abonnees. Dit gebeurde allemaal in de tijd dat ik vervolgopleiding moest gaan kiezen. Dit werd dus: audiovisuele vormgeving, want het leek mij erg leuk om deze hobby mijn werk te maken. En zo geschiedde!

Wat is je favoriete film?
Ik heb niet echt een favoriete film om eerlijk te zijn. Als vliegtuig liefhebber neig ik toch wel erg naar Top Gun: Maverick. Maar ik geniet ook vooral wat er elk jaar weer op het witte doek verschijnt. De Marvel Cinematic Universe vind ook ik erg goed is elkaar zitten. De 10 jaar opbouw naar Infinity War en Endgame was een echte hype en heeft zo goed uitgepakt; Als ik een wens mocht doen zou ik denk ik kiezen om die twee films weer voor het eerst te kunnen beleven. Verder ben ik erg fan van de Mission Impossible Franchise; wat Tom allemaal doet om ons als publiek steeds maar weer op het randje van onze stoel te doen zitten is echt geweldig om te zien!