close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vincent van der Laken | Junior Editor || Full Frame - Creative Content Partner

Vincent van der Laken

Junior Editor

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?

Mijn passie komt uit de fictie-filmwereld. Weinig geeft mij meer voldoening dan het zien van het juist gekozen shot of de perfecte knip binnen de context van de scene. Iets waar ik naar streef tijdens het maken van mijn eigen producties.

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?

Mijn motivatie om in de audio/visuele te werk te gaan is begonnen bij het zien van de internet serie Pure Pwnage. Door deze serie te zien ben ik gaan begrijpen dat je niet veel nodig hebt om een verhaal te vertellen gezien de hele serie gefilmd is met een handycam en er geen acteur bij te pas kwam. Gewoon een groepje vrienden met een gezamenlijke motivatie en idee voor een korte serie. Geen financiĂ«le reden, gewoon een paar gasten met een camera. Het illustreert de simplisme van het vak, en is dus ook iets wat ik sterk ambieer.

Wat is je favoriete film?

Mijn favoriete film is Brawl in Cell Block 99. Dit omdat de film een perfect balans heeft weten te vinden tussen modern, en grindhouse. De cameravoering is zeer uniek. Craig Zahler weet een ultra-wide shot beklemmend en benauwd te laten voelen. Het is een ontzettend langzaam opbouwende film, maar is de pay-off dubbel en dwars waard. In mijn mening een must-watch voor iedereen die tegen een beetje geweld en een hopeloos plot kan.