3 Mijn bewaarde films

Een film die je wil delen

Full Frame maakt jouw video of animatie. Een combinatie van die twee? Ook mogelijk. Bij filmen denk je misschien aan beeld, geluid en montage. Maar bij een videoproductie komt veel meer kijken dan alleen techniek. Planning, scenarioschrijven en regisseren bijvoorbeeld. Wij gaan in alles tot het uiterste om te voldoen aan jouw verwachtingen.

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor hun werk. We staan bekend als flexibel en efficiënt. Dus geen onnodig grote crew op de set, geen overbodig ingehuurde dure apparatuur en altijd een oplossing voor onverwachte wendingen. We werken in opdracht van uiteenlopende bedrijven en reclamebureaus.

Wil je ook video efficiënt inzetten?

Weet je niet precies wat voor video je zoekt? Start dan de keuzehulp.

 

Wat is je doel? Misschien wil je met video…

… je bedrijf introduceren

Een goede eerste indruk kan het verschil maken. Met beelden kun je in korte tijd veel vertellen over je bedrijf. Gebruik de video op je website, in presentaties en op events. Meer over de bedrijfsfilm.

… een product of dienst verkopen

Verbaas je klanten met een video die van het scherm spat. Zorg voor een indrukwekkende commercial waar je niet omheen kan. Meer over de commercial.

… een instructie geven

Soms wil je zeker weten dat je boodschap duidelijk overkomt. Bijvoorbeeld bij instructies over brandveiligheid. Of als je software wilt verduidelijken. Meer over de instructiefilm.

… je klanten een stem geven.

Er is geen betere reclame dan de tevredenheid van je klanten. Laat zien wat je voor je klanten betekent. Meer over de testimonial.

… een gebeurtenis vastleggen.

Maak gebruik van (live) videoregistratie van jouw event. Met een professionele film maak je indruk op (toekomstige) bezoekers. Meer over (live) registratie.

… een project samenvatten

Heb je binnen jouw organisatie gewerkt aan een succesvol project en wil je de resultaten delen? Overtuig je collega’s met een duidelijke video. Meer over de projectfilm.

… een pitch winnen

Hoe zorg je dat jouw idee, jouw oplossing of jouw product op een positieve manier opvalt? Maak indruk met een krachtige video. Meer over de pitch film.

change management ondersteunen.

Om veranderingen door te voeren in een organisatie, is duidelijke communicatie onmisbaar. Vergeet PowerPoint, vergeet Prezi.  Meer over de consultancyfilm.

… je website vernieuwen.

Websites met video worden beter bezocht en langer bekeken. Je kan video ook gebruiken op de achtergrond (zoals ook op onze eigen site). Meer over background video.

… iets heel anders.

De mogelijkheden van film en animatie zijn zo goed als eindeloos. Wij denken graag met je mee. We hebben een team met geweldige cameramensen, regisseurs, animators en creatievelingen.

En we kennen ontzettend veel acteurs, muzikanten, decorbouwers, clowns en acrobaten, getrainde en ongetrainde dieren, stuntmannen…

Enfin, je snapt het idee: ben je op zoek naar iets heel anders? Ook dan staat Full Frame voor je klaar.

Welk verhaal wil jij in beeld brengen?

Wij helpen je graag!

 
START OPNIEUW NEEM CONTACT OP SLUIT
sluit

Klantnaam - Titel video


Video categorie 1 Video categorie 1


Korte omschrijving - Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Deze film kostte [x] credits Offerte op aanvraag