Professionele studio plus storytelling. No Story No Glory.

In het hart van Tilburg, pal naast het Centraal station vind je Full Frame Studio. Hier is alles mogelijk. Licht, geluid, camera, decors; hier hebben we de wereld volledig onder controle. De perfecte combinatie van uitgebreide techniek & creatieve storytelling. Wij hebben full focus op jouw communicatiedoelstelling.

Een greep uit de technische opname- en (live)stream-mogelijkheden bij Full Frame Studio:

  • Events
  • Talkshows
  • Vergaderingen
  • Q&A’s
  • Videoboodschappen
  • Webinars

Zo werkt het
Je huurt de studio en kiest zelf wat je aan professionele begeleiding nodig hebt. Wij begeleiden de productie van A tot Z. Altijd binnen de gewenste (huis)stijl.

Full Frame Studio = 100% flexibel

Ons decor kunnen we in drie standaardopstellingen opbouwen: talkshow-, statafel- of huiskamersetting. Waarbij kleuraccenten en schermen zorgen voor de juiste (huis)stijl. Gebruik je de studio voor een presentatie? Dan hebben we hiervoor een greenscreen of scherm met een vaste achtergrondkleur.

Interesse?

Contact

Alles uit handen

Full Frame is jouw creatieve contentpartner met ruim tien jaar ervaring. We hebben de kennis en de mensen in huis om je te helpen bij je productie. Vanaf het eerste idee tot concept en creatie kun je op ons team vertrouwen. Zelfs de catering regelen wij voor je!

Makkelijk bereikbaar

Wie met de trein komt, kan letterlijk naar ons zwaaien vanaf het perron op Tilburg Centraal. Plan-t bevindt zich namelijk op steenworp afstand van het station.

Interactie

Studio Full Frame is volledig ingericht om een live stream te verzorgen. Via een videoverbinding zoals Microsoft Teams of Zoom kunnen anderen inbellen in de uitzending. Uiteraard kunnen we dit ook semi-live opnemen. Een cameraman van Full Frame kan daarnaast vanaf elke locatie een live-verbinding met de studio leggen.

Hybride events

Rekening houdend met de coronamaatregelen kan er tot 30 mensen publiek aanwezig zijn in de studio. Bovendien zijn er losse vergaderruimtes te huren en beschikt het restaurant Monchou in Plan-t over 250 zitplaatsen én een terras. Dat maakt onze studio uitermate geschikt voor events met break-out sessies, inspiratie-lunches en na-borrels. Op die manier organiseer je vanuit onze studio net zo gemakkelijk een hybride evenement dat zowel bij ons op locatie als via een live stream te volgen is!

The Full Team

Van scriptschrijvers tot producenten; alle disciplines hebben we in huis. En je mag rekenen op onze ruime ervaring met camera, licht en regie. Al ruim tien jaar werken we aan commercials, bedrijfsfilms en social content. Wij zijn vakidioten in techniek, conceptcreatie en marketing. We zijn teamplayers to the fullest & nerds tot het laatste frame.

Videocast of podcast

In de Full Frame Studio neem je in een handomdraai een podcast op. En aangezien onze camera’s toch al stand by staan: waarom maak je er geen videocast van?

Full-y branded

Onze animatoren en illustratoren verzorgen de visuele elementen in de productie. Zo sluit de uitstraling aan bij de gewenste (huis)stijl. In de studio zijn schermen en ledstrips verwerkt waarmee we in no-time zorgen voor de juiste sfeer. Onze digital designers creëren visuals en naamtitels waarmee het verhaal straks van het scherm spat.

Presentator of moderator

Laat je je presentatie liever aan iemand anders over? Dan hebben wij een groot netwerk van presentatoren en gespreksleiders die jouw event in de juiste banen kunnen leiden.

Podcast_studio

Full Frame <3 impact

Onze studio geeft in één klap een flinke boost aan de invulling van je contentkalender. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. We hebben alle expertise in huis om van jouw campagne een succes te maken. Van camera, regie en edit tot (script)schrijven, animatie en online adverteren.

Lekker duurzaam bezig!

Een online event is goed nieuws voor het milieu, want de bezoekers hoeven niet te reizen en stoten dus ook geen CO2 uit. De presentator en de gasten kunnen eenvoudig met de trein komen: vanaf het perron is het een minuut en vierentwintig seconden lopen.

Ons kantoor en onze studio bevinden zich bovendien in Plan-t, een gebouw met het BREEAM duurzaamheidskeurmerk. Doordat we in de studio uitsluitend gebruikmaken van ledverlichting verbruikt de hele studio niet meer vermogen dan een waterkoker en een koffiezetapparaat.

Onze klanten