close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Social media

Always on content

Val op met je social kanalen.

Je concurrentie voor blijven op social media? Dan is een Always-On campagne de sleutel. Full Frame laat jouw merk 24/7 opvallen in de eindeloze social media stroom. Mét steengoede content, uiteraard! Wij produceren strategische social media campagnes die blijven plakken bij jouw doelgroep. Laat je online aanwezigheid groeien met onze tools, en sleep binnen die views!

1. Strategie

Het begrijpen van je doelgroep is de basis voor een effectieve social media strategie. Ga je voor het vergroten van je bereik of toch voor het genereren van leads? Wij stellen meetbare doelen op én selecteren zorgvuldig de juiste kanalen om jouw boodschap te verspreiden.

2. Creatie

Van plan naar content! Ons in-house team verzorgt jouw volledige contentkalender: van film en design tot tekst en inhoud. Full Frame laat jouw sociale kanalen shinen als nooit tevoren!

3. Beheer

Planning is key. Met speciale planning tools zetten we jouw content op het juiste moment online. Vooraf bepalen we precies op welke data en tijdstippen jouw posts verschijnen; kan jij lekker achterover leunen.

4. Optimalisatie

We volgen de prestaties van jouw posts op de voet. Wat werkt goed en wat kan beter? Met deze gegevens optimaliseren we onze strategie voortdurend, en sturen we bij waar nodig.

Social playbook

Het social playbook is een op maat gemaakt overzicht van jouw content creatie richtlijnen. Álles is vastgelegd: van je tone-of-voice tot een beschrijving van jouw merkidentiteit. Dit social playbook bevat alle tools en inzichten om je doelen te bereiken en social media aanwezigheid te versterken.

First Impression - productvideo - Panis eyewear || Full Frame - Creative Content Partner

Social identity

Een eigen social identity is essentieel voor elk merk. Met een sterk imago wek je vertrouwen en vergroot je betrokkenheid. Full Frame is expert in het vangen van jouw cultuur en kernwaarden in een social identity, waarmee je je verbindt aan je publiek.

Content dagen

Contentdag of creatieve marathon? Dat is hetzelfde bij Full Frame! In één dag produceren we oogstrelende content voor een hele maand. Van films en reels tot foto’s en GIF’jes: jouw contentkalender is weer goed gevuld!

Achterover leunen en views verzamelen?

Content formats

Wil je social media posts die opvallen? Dan zijn goede content formats van onschatbare waarde. Je hebt maar één steengoed idee nodig om het verschil te maken. Voor Sligro bedacht Full Frame bijvoorbeeld de reel-reeks “Geheimen van het Schap”: een pakkend concept dat vele organische views heeft gegenereerd.

Short form content

Full Frame is meester in het creëren van short form content. Met een scherp oog voor detail en passie voor storytelling vertellen we jouw boodschap in een split-second. Zo creëren we content die de aandacht van jouw doelgroep binnen een enkele swipe grijpt. Kort, maar ó zo krachtig.

Onze social media maten:

s Heeren Loo || Full Frame - creative contentpartner