close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn jouw creatieve contentpartner. Van concept en creatie tot impact. Teamplayers to the fullest & nerds tot het laatste frame.

Werkwijze

Als contentpartner bieden we het complete kader; The Full Frame. We helpen merken met hun complete film- en contentstrategie, gedreven door emotie en storytelling. Van concept en creatie tot productie en impact. Vaak werken we voor de langere termijn samen, maar een éénmalig (film)project dat inslaat als een bom kan net zo effectief zijn. Dat bedoelen we met de focus op impact.

Ons team

Ons verhaal

In 2009 is Full Frame opgericht door Pepijn Robben, Joris Vorselaars en Ton Vorselaars. In 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een team contentmakers met voorliefde voor epische storytelling en impact. In elke opdracht zit een verhaal. We dagen onze opdrachtgevers uit om daar bij elke samenwerking naar opzoek te gaan. Zo origineel als kan, zo clean als nodig is. We zijn vakidioten, sfeermakers & ambitieuze rond-de-tafeltennissers. Een keer rond-de-tafel-brainstormen? Let’s talk

Vrienden van Full Frame

We werken met een vast team plus een groot netwerk van regisseurs: Niels Bourgonje, Danny Maas, Ruut van der Beele en Rudi Brekelmans.

Potje Rond-de-Tafel Brainstorm?

Tilburg

Full Frame is gevestigd in (het centrum van) Tilburg. Een rauwe, maar lekker nuchtere stad. We werken voor merken uit de zorg, dienstverlening en verschillende merken in heel Nederland. In november 2020 zijn we gevestigd in Plan-T in de spoorzone van Tilburg. Sinds 1-11, Unit 1.11.