close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Michel Bolt - Camera - Editor || Full Frame Creative Contentpartner

Michel Bolt

Camera | Editor

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
Film dingen maken heeft me altijd getriggerd. Met een goed verhaal beginnen en daar het mooist mogelijke beeld bij zoeken maakt mij enthousiast.

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Toen ik vroeger voor het eerst Back To The Future keek ging er een wereld voor me open. Bij elk shot keek ik naar de manier waarop de camera bewoog, hoe ze de stunts deden en hoe de effecten in elkaar zaten. Ik heb de drie films continue opnieuw gekeken, ontleed en opgezocht hoe ze visuele trucjes voor elkaar kregen, en dat zorgde ervoor dat ik zelf ook films wilde maken.

Wat is je favoriete film?
The Truman Show. Een perfecte combinatie van een hele goede performance, een heel sterk verhaal en cinematographische keuzes die de film perfect ondersteunen.

Wat is jouw favoriete project binnen Full Frame?
Sterk Huis – Dit is ook mensenhandel. Het meewerken aan deze films heeft me laten zien wat ik eigenlijk nog niet wist; dat mensenhandel zo dichtbij is, en een groot actueel probleem.
De sfeer op de set was goed. Het voelde een beetje als ‘Alle blikking in één richting’, meer dan normaal op sets. We hebben de verhalen ook grotendeels chronologisch kunnen draaien, waardoor je tijdens de draaidag het verhaal al goed kon volgen.