close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Employer branding

Content voor recruitment

Top talent aantrekken.

Een competitieve arbeidsmarkt vraagt om een ijzersterk werkgeversimago. Hoe kun je als werkgever opvallen en toptalent aantrekken? Met een doordachte Employer branding campagne! Ons in-house team van strategen, creatives en creators vangt jouw werkgeversimago in een one of a kind strategie en vertaalt dit naar een employer branding totaalpakket. Van hero-movie tot onboarding content: Full Frame creëert content waarmee we jouw merkverhaal vertellen én de voordelen van werken bij jouw bedrijf benadrukken. Hoe doen we dat?

1. Strategie

Wij helpen je met de vertaalslag van jouw werkgevers-merkverhaal naar een concreet plan waarmee je talent aantrekt en behoudt. Deze strategie vormt de blauwdruk voor een doordacht mediaplan.

2. Creatie

Bij Full Frame zetten we plannen om in actie. Ons in-house team verzorgt de volledige productie: van film en fotografie tot tekst en design. Alles om jouw werkgeversmerk op de kaart te zetten!

3. Distributie

Goede content alleen is niet genoeg. Je wil gezien en gehoord worden door jouw doelgroep. Met onze expertise in digitale marketing brengen we jouw boodschap onder de aandacht van de juiste mensen, op het juiste moment.

4. Optimalisatie

We tracken de prestaties van de content nauwlettend. Middels A/B tests met verschillende versies van onze copy en edits bepalen we welke aanpak het meest effectief is bij het bereiken van jouw doelgroep.

Employer brand movie

Een gave Employer branding movie is dé showpiece van jouw werkgeversmerk! Het laat in no-time zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Deze film is een effectieve lokker van nieuwe medewerkers én trotse shout-out naar huidige collega’s.

SWZ - Employer brandig film || Full Frame - Creative Content Partner
SWZ - Employer brandig film || Full Frame - Creative Content Partner

Recruitment content

Social content is niet meer weg te denken uit je employer branding strategie. Full Frame is expert in het vertalen van jouw cultuur, kernwaarden en unieke voordelen naar Facebook, Instagram, LinkedIn en Tiktok-content. Met een authentieke uitstraling en tone of voice zorgen we voor maximale impact.

De merkcampagne heeft in de eerste helft van het jaar meer dan een miljoen mensen bereikt.

Adecco

Vacature teksten

Een dikke herofilm is slechts het begin. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf blijft hangen in de hoofden én harten van potentiële werknemers is consistente content essentieel. Full Frame schrijft vacatureteksten die naadloos aansluiten bij het totaalplaatje, zodat jouw brand identity verweven zit in elke vezel van jouw bedrijf.

Ook opvallen als werkgever?

Onboarding content

Werknemers aantrekken én behouden: een uitdaging in de huidige arbeidsmarkt. Met toffe onboarding content laat je nieuwe collega’s kennismaken met jouw missie en visie – zo worden ze in een oogwenk betrokken ambassadeurs!

Zij gingen jou al voor:

Sterkhuis || Full Frame - creative contentpartner
BasicFit || Full Frame - creative contentpartner
Adecco || Full Frame - creative contentpartner
s Heeren Loo || Full Frame - creative contentpartner