close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recruitment
First Impression

Never ever boring

Hoe is het om te werken bij First Impression? De snelgroeiende event-organisator zoekt nieuwe medewerkers en dus een recruitmentcampagne die het bedrijf én de vibe recht aan doet. Enter: Full Frame.

First Impression werkt in zoveel takken van sport dat juist de combinatie van alles wat ze doen het uitgangspunt werd van de campagne. Wat je bijblijft? Één ding is First Impression niet: saai.

Nuchter en mijlenver over the top
Stel je een typische kringverjaardag voor. Iemand vraagt je wat je doet en je probeert hen uit te leggen hoe jouw gemiddelde werkdag eruitziet. In deze film sommen we dat voor de kijker op: dikke events & stands, visuals, design & development, IT & data, installatie. Meer dan je zou denken, niet? Deze campagne laat de extreme wereld zien waar je in terecht komt als je werkt bij First Impression. Nuchter en mijlenver over the top.

Binnen de eigen social kanalen van First Impression heeft de campagne vele sollicitaties opgeleverd. Daarnaast laat deze film aan vakgenoten op platformen zoals LinkedIn goed zien hoe zij hun markt verbreden. Deze vrij eenvoudige campagne schudt de wereld van vakgenoten én mensen die op zoek zijn naar baan op en zet hen op het puntje van hun stoel.  Je kunt erop rekenen dat ze scherp in de gaten te houden waar First Impression aan werkt.

Behind the scenes

Meer cases

phoneCall-to-call