close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recruitment
Goals | Detron

Delen. Dat is Detron

Misschien ken jij Detron wel als dé uitblinker binnen de ICT-oplossingen. Maar weet je wat Detron vooral is? Een fantastische werkgever! Trouwe Detron’ers weten dat natuurlijk allang: hoog tijd om het ook kenbaar te maken aan nieuw potentieel personeel.

In samenwerking met employer branding-bureau Goals komt Full Frame met deze vrolijke en persoonlijke recruitmentcampagne. Niet alleen Detrons technische kant komt aan bod, maar vooral de sfeer op de werkvloer. En die is goed − kijk zelf maar! Met als doel: laten zien dat je bij Detron ontzettend veel leert, meewerkt aan indrukwekkende projecten én in een topteam belandt. Hoe we dat doen? Simpel, we laten trotse Detron’ers over zichzelf en over elkaar aan het woord.

Sharing is caring

Full Frame maakt drie video’s in slechts één draaidag, waarin Detron’ers allemaal op hun eigen manier vertellen wat ze met elkaar delen. En dat gaat veel verder dan alleen hun werkplek: wie werkt bij Detron deelt succes, deelt kennis én deelt fun.

Met een mix van gescripte en spontane uitspraken vormen de video’s een afgewogen geheel. Applaus voor de gefilmde Detron-talenten (oftewel, de actors-for-a-day): zonder pardon uit hun comfortzone gerukt, maar acteren alsof ze nooit anders doen. Én applaus voor onze eigen Full Frame-crew. We zorgen voor een comfortabele sfeer zowel voor als achter de camera − misschien wel het belangrijkste onderdeel van het filmproces!

Resultaat

Laagdrempelige video’s waarin je kennismaakt met het gezellig Detron-team, met ruimte voor humor, menselijkheid én inside information. Het is dat we het zelf zo goed hebben bij Full Frame, anders waren wij ook overgestapt 😉

Meer uit deze case

Detron || Full Frame - Creative Content Partner

Kennis delen

Detron || Full Frame - Creative Content Partner

Succes delen

Meer cases

phoneCall-to-call