close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Muntkade 113531 AK UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
47.000
SWZ

Verleg de grenzen

Een grensverleggende social campagne voor ambitieuze zorgmedewerkers

Zoals zoveel zorginstanties, kampt SWZ met een personeelstekort. Dus hoe zorg je dat jouw vacatures opvallen? Samen met De Selectie, ontwikkelde Full Frame een social wervingscampagne met als doel potentiële collega’s kennis te laten maken met SWZ als werkgever. Een laagdrempelige uitnodiging in een heel stoer jasje. 

Full Frame gelooft in de kracht van emotie. In de campagne tonen we de uitdagingen en mogelijkheden van het werken bij SWZ daarom op een intieme manier. We komen letterlijk dichtbij; laten de glimlach zien, het zweet en de tranen. Gevoelig, rauw en realistisch. Het resultaat is een awareness film, 4 doelgroep films, fotografie en een reeks campagnebeelden waarin we laten zien hoe SWZ medewerkers hun eigen grenzen verleggen én die van collega’s en cliënten.

Met een social media campagne op Instagram, Facebook, LinkedIn en lokale nieuwsmedia, behaalden we resultaten die alle prognoses overtroffen. Met targeting op zorg segment en re-marketing op lokaal niveau bereikten we meer dan 780.000 potentiële medewerkers. Er werd zelfs meer dan 19.500 keer doorgeklikt! De lage CPM en hoge CTR van de Awareness film en doelgroepen films laat zien dat je met hoogwaardige content ook écht betere resultaten behaalt.

En laten we de activatie van de eigen medewerkers niet vergeten! Mede dankzij een actieve voorbereiding van de recruiters door De Selectie en SWZ, behaalden we ook op de owned kanalen geweldige resultaten: 47.873 impressies op Facebook en Instagram!

Meer uit deze case

Deliverable

Header video

SWZ_verleg de grenzen_recruitment_campagne
Deliverable

Doelgroep film Kubra

Deliverable

Doelgroep film Bart

Deliverable

Doelgroep film Lonneke

SWZ_verleg de grenzen_recruitment_campagne
Deliverable

Doelgroep film Magriet

Fotografie

Credits

  • Concept

    Matthijs Treurniet, Ton Vorselaars, Joris Vorselaars, Joanne Hakkert

  • Regie

    Matthijs treurniet

  • Camera

    Ton Vorselaars

Meer cases

phoneCall-to-call