close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recruitment
Alliander

Energiek talent voor de energiesector

Meewerken aan de energie van vandaag én van morgen? Wait no longer! Check onze Alliander recruitmentcampagne

Full Frame helpt Alliander in de zoektocht naar handig, onderzoekend, nieuwsgierig en toekomstgericht talent – dat bovendien niet vies is van een kleine koffiepauze (of drie…).

Recruiting talent
Werken bij Alliander betekent een oneindige stroom (pun intended) aan mogelijkheden. Samen met Alliander lanceert Full Frame een recruitmentcampagne met vijf video’s voor het aantrekken van jong talent voor verschillende afdelingen. Dat doen we Full Frame style: met een dosis humor waar dat past én een serieus randje waar nodig. Oftewel, serious business mét een knipoog.

Let op: deze video is gebaseerd op waargebeurde verhalen!
Hoe laten we in slechts één draaidag zien hoe leuk en leerzaam werken voor Alliander is? Door starters, trainees, stagiairs en IT-breinen even van hun werkplek te plukken en voor de camera’s te zetten. Clichés worden ontkracht, USP’s uitgelicht, koppen koffie gedronken én de goede werksfeer wordt benadrukt. We schreven de scripts op basis van gesprekken met de talenten van Alliander: stuk voor stuk echte ervaringen dus.

Dat de Alliander-talenten zowel op de werkvloer als voor de camera uitstekend werk leveren mag duidelijk zijn: de Alliander recruitmentcampagne slaat aan! De talenten-pool is weer goed gevuld en werkt vanuit verschillende hoeken mee aan de essentiële energietransitie. Daar krijg je toch gewoon energie van? Wij maakten niet alleen voor Alliander een recruitmentcampagne. Benieuwd naar meer op gebied van employer banding? Klik dan hier

Meer cases

phoneCall-to-call