close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online
Amarant

Waar werk gelukkig maakt

Amarant maakt het leven van cliënten elke dag een stukje mooier en makkelijker. Dat is ook de focus van Amarant medewerkers. En dus richtten wij daar hun recruitmentcampagne op in.

De ‘waar werk gelukkig maakt’ recruitmentcampagne geeft een beeld van de dagelijkse praktijk van werken bij Amarant. Naast het maken van de filmcontent maken we ook een plan voor de online marketing om de films heen.

Deze campagne geeft je een inkijkje in de loyaliteit en zingeving die deze zorgmederwerkers ervaren in hun werk. Als filmpartner van Amarant maakten we de filmcontent om het merk te laden, maar ook social en praktische content.

Als je mensen met een beperking in beeld brengt, is het belangrijk je bewust te zijn van stigmatisering en daar goed mee om te gaan. Amarant werkt aan de zelfredzaamheid van cliënten. We wilden situaties waarin dat zichtbaar is vastleggen. Zo sporen we mensen aan om bij Amarant te gaan werken en dragen wij zelf ook een steentje bij aan de beeldvorming rondom mensen met een beperking.

Meer uit deze case

LinkedIn campagne

Werken bij Amarant

Facebook campagne

Werken bij Amarant

Facebook campagne

Werken bij Amarant

Meer cases

phoneCall-to-call