close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Isabelle Heling - Content Creator || Full Frame - Creative Content Partner

Isabelle Heling

Content Creator

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
De wereld van visuele beelden is oneindig. Er is zó veel mogelijk en ik wil het allemaal uitproberen. Wanneer ik een idee heb, wil ik experimenten, proberen en creëren. Ik zoek manieren om mijn idee tot leven te wekken en het om te toveren tot een beeld, een film, een verhaal om vervolgens mensen te verwonderen, te inspireren of in beweging te brengen. 

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Als kind zat ik het liefst elke avond aan mijn bureau te tekenen. Ik illustreerde, kliederde met verf en was druk bezig met het tekenen van stripverhalen op simpel printpapier. Animaties op televisie zoals Monsters & co, Avatar en De Leeuwenkoning inspireerde me. Dit wilde ik ook kunnen maken en bedenken! Daarom was het voor mij een logische stap om mezelf verder te gaan ontwikkelen binnen de creatieve sector. Nu ligt mijn hart nog altijd bij het maken van krachtige beelden en het vertellen van verhalen met aantrekkelijke visuals.

Wat is je favoriete film?
Oh wat een lastige vraag. Dat fluctueert nogal. Laat ik even wat opnoemen: Fight Club, Parasite, The Pianist, Finding Nemo

Wat is jouw favoriete project binnen Full Frame?
Dat is een project voor de TU/e – OAY (Opening Academic Year!). Om de visuals bij dit evenement te maken en ook live aanwezig te zijn voor aanpassingen was vet!