close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eva Esser | Animatie, Illustratie, Marketing || Full Frame - Creative Content Partner

Eva Esser

Animator | Illustrator | Marketing Team

“Werelden waar je even in kunt wegdromen. Mensen inspireren door illustraties en animaties die ík maak: dat is enorm gaaf!”

Waar zit je passie voor het werk wat je doet?
De wereld van illustratie, animatie en film is ongelooflijk groot en divers. Er is zoveel potentie en uitdaging: je stopt nooit met leren. En hoe meer ik leer, hoe dichter ik bij mijn doel kom om van top tot teen immersieve werelden te maken. Werelden waar je even in kunt weg-dromen. Mensen inspireren door iets wat ík maak: dat is enorm gaaf!

Welk project is je triggerproject?
Avatar: The Last Airbender heeft me laten zien wat mogelijk is met illustratie en animatie.
Daarnaast zijn films van Studio Ghibli, zoals Spirited Away en Howl’s Moving Castle, een kickstarter geweest voor mijn ambitie om mooie beelden maken. Het is een geweldige overtuiging van creativiteit, vakmanschap en doorzettingsvermogen, waar ik nog altijd door geïnspireerd raak.

Wat is je favoriete film?
Ik heb favo’s voor verschillende moods. Maar misschien is Pan’s Labyrinth voor mij toch het àllerspeciaalst (al kan ik Jurassic Park oneindig kijken).

Wat is jouw favoriete project binnen Full Frame?
Het project van Sterk Huis: Als dag en nacht – Zoë en Yara. Het verhaal klikte gewoon. Naast dat het script een prachtig spel tussen twee karakters vertelde, kon ik qua illustratie en animatie stijl helemaal mijn ei kwijt. Prachtig om aan een project mee te kunnen werken wat ook wat impact kan brengen – en mensen kan helpen.