close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joep van Osch - Senior Creative || Full Frame - Creative Content Partner

Joep van Osch

Senior Creative

Waar zit je passie voor het werk wat je doet? 
In het persoonlijke. Natuurlijk, films maken is óók leuk vanwege de camera’s, de lenzen, de montage, en alle techniek. Maar uiteindelijk geeft het mij de meeste voldoening om mensen mee te krijgen in het verhaal dat we willen vertellen – zowel de mensen die we filmen, als de opdrachtgever achter de schermen. Filmwerk is mensenwerk.  

Door welk project of welke film ben je dit werk gaan doen?
Als puber wilde ik vooral stoere fictiefilmpjes maken, die gelukkig bijna niemand heeft gezien 🙂 Later ontdekte ik dat mijn hart veel meer lag bij het maken van documentaires, en heb ik als freelance regisseur een aantal docu’s gemaakt (o.a. voor de VPRO en Viceland). Daarnaast ging ik ook steeds vaker online films regisseren voor talloze bedrijven en stichtingen. Zo ontdekte ik hoe leuk ik het vond om mijn kennis als verhalenverteller en mijn liefde voor film in te zetten voor een opdrachtgever. 

Wat is je favoriete film? 
Dan ga ik toch voor een fictiefilm: het Zweedse “You The Living “, omdat die met zó veel liefde is gemaakt, en omdat ik de slappe lach kreeg in de bios.

Werk
Joep is onder andere bekend van zijn documentaires Mijn Dochter De Vlogger en Lattepappa’s voor VPRO. In zijn jaren als freelancer hebben we veel samengewerkt met Joep. Zo maakten we samen de documentaire serie Meet The Millennials, ‘Omdat Ik Van Je Hou’ is geen excuus, Loverboy of Liefje?, en Het Houvast. Daarnaast is hij ook meerdere keren te gast geweest bij De Wereld Draait Door