close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Awareness video
Alliander

Veld 11: iedereen veilig thuis

Voor netbeheerder Alliander produceren we de awareness video Veld 11: een pakkende speelfilm die het bewustzijn prikkelt. Met in de hoofdrol Jörgen Scholtens en Jennifer Welts.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat weet Alliander als geen ander. De medewerkers van de netbeheerder hebben te maken met serieuze – potentieel gevaarlijke – materie, wat vraagt om een veiligheidsniveau van topniveau.

Hoe wijzen we medewerkers én hun directe omgeving op de gevaren? Dat doen we met ‘Veld 11’: een treffende awareness video voor Alliander die het bewustzijn prikkelt.

Wat je rol ook is, weet wat er op het spel staat
Laat je meevoeren in deze Full Frame original speelfilm waarin we kennismaken met Alliander monteur Stefan. Stefan is een geliefde vader en verantwoordelijke collega. Toch gaat het mis. Ligt dat aan Stefan, die te routineus te werk gaat? Ligt dat aan de planners, die te veel druk leggen? Of ligt dat aan de beginners, die niet durven in te grijpen?

Veld 11 is een awareness video over menselijke fouten, die tegelijkertijd bij iedereen en bij niemand liggen. De belangrijkste boodschap? Een fout ontstaat meestal door een samenloop van omstandigheden, en dus draagt iedereen verantwoordelijkheid in het voorkomen ervan.

Echte spanning
Geloofwaardige shots zijn essentieel in deze awareness video. Alleen met écht herkenbare situaties raken we de juiste snaar bij de kijker. En dus gaan we qua decor voor the real deal. Die spanningsruimte? Veld 11? Allemaal echt! Hoewel de spanning eraf gehaald was, zoemde en suisde de installatie op volle toeren. Dat suizen ging niemand in de koude kleren zitten – rumour has it dat Stefan die trilhandjes niet gefaket heeft.

Van alle markten thuis
Juist in een tijd waarin we onszelf voorzichtig expert durven te noemen in kort, krachtig en to-the-point videomateriaal, is het maken van een speelfilm een verfrissende afwisseling die we met beide handen aangrijpen. Regisseur Guust duikt in een verhaal en bijt zich erin vast. Met resultaat! Veld 11 is geen platte opsomming van de Alliander veiligheidsrisico’s, maar een awareness film die raakt en aan het denken zet. Een awareness-video die het bewustzijn prikkelt én een aanzetje naar een nog veiliger Alliander, waarin op elke laag naar elkaar omgekeken wordt.

Stills uit Veld 11

Alliander-Awareness-video_Veld11 || Full Frame - Creative Content Partner
Alliander-Awareness-video_Veld11 || Full Frame - Creative Content Partner
Alliander-Awareness-video_Veld11 || Full Frame - Creative Content Partner
Alliander-Awareness-video_Veld11 || Full Frame - Creative Content Partner

Credits

  • Regisseur

    Guust Mulder

  • Cinematografie

    Paul Caspers

  • Gaffer

    Ton Vorselaars

Meer cases

phoneCall-to-call