close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bedrijfsfilm
BTT

We lead the way

Ter ere van BTT’s 25-jarig jubileum produceren we deze pakkende bedrijfsfilm, waarin de identiteit van BTT, verrassende cameratechnieken en een vleugje AI prachtig samenkomen. Ben je op zoek naar een bedrijfsfilm in Tilburg of Brabant? Zoek niet verder en bekijk de BTT jubileum bedrijfsfilm.

Barge Terminal Tilburg viert feest! Al 25 jaar geeft BTT de toon aan op het gebied van duurzame containerlogistiek. Van Tilburg tot vér daarbuiten. En wie jarig is trakteert, op een tweedaags jubileumfeest bijvoorbeeld!

Maar wat is een jubileum zonder mooie visuals? Juist, een jubi-lame. En dus halen we de camera’s tevoorschijn. We produceren voor BTT een krachtige, pakkende bedrijfsfilm waarin oog voor detail, oog voor elkaar én oog voor de toekomst centraal staan.

Het dna van BTT
In één minuut nemen we de kijker mee in het dna van BTT. We benadrukken de wisselwerking tussen enerzijds de warmte van een familiebedrijf en anderzijds de grandeur van een internationale speler.

Ter land, ter zee en in de lucht
We filmen vanuit een binnenvaartschip, in een trein, langs het spoor en – ja, écht – vanuit een opblaasboot. Met een macro probe lens kruipen we in de kleinste hoekjes om onmisbare details vast te leggen. En dat is niet alles! Kunnen we er zelf niet bij, dan bevestigen we de camera toch gewoon? Óp de trein bijvoorbeeld, of op een containerkalmar. Alles voor de beste shots ✨.

We lead the way
Een ding is zeker: BTT leads the way. Die slogan laat regisseur Edwin niet alleen in woord, maar ook op beeld terugkeren. Zie je hoe we telkens gebruik maken van voorwaartse camerabewegingen? It’s all in the details.

Ook tijdens het jubileum-event zelf duiken we – samen met First Impression – op de visuele details. Met een welkomstvisual, verschillende animatie-visuals en maar liefst zeven schermen met diepte-effect is het event een feestje voor het oog en knalt de jubileum bedrijfsfilm van het scherm.

What’s next?
Productioneel waren er wat uitdagingen – binnenvaartschepen, treinen en vrachtwagens vertrekken nou eenmaal niet volgens de Full Frame dienstregeling –  maar door de fantastische samenwerking met BTT creëerden we een knaller van een BTT jubileum bedrijfsfilm.

Deze jubileum film is de eerste, BTT bedrijfsfilm maar zeker niet de laatste. Stay tuned voor meer Full Frame x BTT producties!

Meer uit deze case

BTT - Drone bedrijfsfilm || Full Frame - Creative Content Partner
BTT

FPV - Drone film

Credits

  • Regie

    Edwin Huijben

  • Cameraman

    Robin van Engen

  • Cameraman

    Pepijn Robben

Meer cases

phoneCall-to-call