close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Bonk-award in de categorie beeldcommunicatie
670.000
Honders/Alting

We’re ready to welcome you

Landgoed De Wielewaal is verkocht!

In 2016 maakten we de verkoopfilm voor Honders/Alting voor landgoed De Wielewaal, voormalige woonplaats van Frits Philips (1934-2005). “Deze video was de start van de officiële verkoop van het mooiste, meest exclusieve, grootste en duurste particuliere landgoed van Nederland”, aldus Honders/Alting. We kunnen wel zeggen dat ‘ie viral ging. We zijn overspoeld met lovende reacties en inmiddels gaat de view counter op YouTube richting de 700.000. Niet gek natuurlijk dat we graag denken dat wij ons steentje hebben bijgedragen aan deze historische deal. We feliciteren Henk Holders en Kennith Alting en de Gemeente Eindhoven met de (ver)koop.

De verkoop van het erfgoed van Anton Philips met een rijke geschiedenis verdiende een minispeelfilm. Een tour door deze mansion en een scenario, zou de villa verkopen.

Holders/Alting zocht naar een manier om dit unieke landgoed onder de aandacht te brengen. De film mocht méér zijn dan een virtuele tour en als het even kan, zou ‘ie viral gaan.

Het prachtige landgoed en het verhaal erachter spreekt vanzelf tot de verbeelding. Bij zo’n locatie hoort een butler! De kijker ziet de ene na de andere butler komen en gaan. Terwijl de sollicitatieprocedure voor de butlers steeds uitdagender wordt zie je alle vertrekken van het huis en de omliggende tuinen. Van wijnkelder tot sportschool. Typisch gevalletje no story, no glory. Zonder het verhaal zijn de vele facts niet interessant genoeg om te blijven kijken.

Media explosie

De minispeelfilm over landgoed De Wielewaal sloeg direct aan. In no-time schoot de teller op YouTube naar een kwart miljoen views. “Binnen een uur stond de telefoon roodgloeiend en werden we overspoeld door de pers” (Honders/Alting). Het werd nationaal en internationaal nieuws. Onder andere NOS, RTL, Quote, LINDA, Omroep Brabant en The New York Times besteedden aandacht aan de campagne. De film werd bekroond met een Bonk-award in de categorie beeldcommunicatie.

“Een immens landgoed (…), we snappen dat je dat lastig op foto’s kunt vastleggen. Terecht dus, dat de makelaar ervoor koos een filmproductiebedrijf in te schakelen om een heuse verkoopfilm te maken. En dat gaat een stuk verder dan een droge home tour.” – LINDA

“‘We wanted to put it on the map internationally with some kind of video, something with emotion and storytelling”, said Henk Honders, a partner of the agency, who collaborated with the Dutch production company Full Frame. The result is a three-minute-plus production starring a fictional head butler running new staff members through a series of exercises while simultaneously showing the appeal of the property.” – THE NEW YORK TIMES

De reacties waren lovend en onze head butler viel in de smaak

“Prachtig gemaakt! Zo’n promo kan ik nou waarderen, complimenten aan de makers.”

“Awesome work! One of the best ads that I’ve seen in many months! Respect and congratulations.”

“Supet vet! Echt niet normaal wat er voor een beeldkwaliteit geleverd is.”

“Knap en creatief gedaan. Chapeau!”

“Top film met een top head butler. Wat een tijd en aandacht is hieraan besteed.”

“Geniale storytelling, slimme marketing!”

“Wonderful creation!”

“Legendarische film!”

Meer uit deze case

HondersAlting - Landgoed De Wielewaal VERKOCHT || Full Frame - Creative Content Partner
SOLD

De Wielewaal is verkocht

STILLS

HondersAlting - Landgoed De Wielewaal || FULL FRAME - CREATIVE CONTENT PARTNER, groot landgoed met rieten dak
HondersAlting - Landgoed De Wielewaal || FULL FRAME - CREATIVE CONTENT PARTNER, 3 butlers bij een groot landgoed
HondersAlting - Landgoed De Wielewaal || FULL FRAME - CREATIVE CONTENT PARTNER, butler zet schilderij van huisbaas neer
HondersAlting - Landgoed De Wielewaal || FULL FRAME - CREATIVE CONTENT PARTNER, butlers voor een groot landgoed met een verkocht bordje

Meer cases

phoneCall-to-call