close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Havenloods 413534 AM UtrechtRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Bonk-award in de categorie beeldcommunicatie
600.000
Honders/Alting

Landgoed De Wielewaal zet je niet even op Funda.

De verkoop van het erfgoed van Anton Philips met een rijke geschiedenis verdiende een minispeelfilm. Een tour door deze mansion en een scenario, verkocht de villa.

Holders/Alting zoekt naar een manier om dit unieke landgoed onder de aandacht te brengen. De film mag méér zijn dan een virtuele tour en als het even kan, gaat ie viral.

Het prachtige landgoed en het verhaal erachter spreekt vanzelf tot de verbeelding. Bij zo’n locatie hoort een butler! De kijker ziet de ene na de andere butler komen en gaan. Terwijl de sollicitatieprocedure voor de butlers steeds uitdagender wordt zie je alle vertrekken van het huis en de omliggende tuinen. Van wijnkelder tot sportschool. Typisch gevalletje no story, no glory. Zonder het verhaal zijn de vele facts niet interessant genoeg om te blijven kijken.

In de New York Times
De minispeelfilm over landgoed De Wielewaal slaat direct aan. In no-time schiet de teller op YouTube naar de 400.000 views (inmiddels ruim 600.000). Onder andere NOS, RTL, Quote, LINDA, Omroep Brabant en The New York Times besteedden aandacht aan de campagne. De film werd bekroond met een Bonk-award in de categorie beeldcommunicatie.

Behind the scenes

Meer cases

phoneCall-to-call