close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Preferred supplier
Interpolis

Nederland Mobielvrij

Ieder jaar zijn er nog te veel dodelijke verkeersongelukken waarbij afleiding door een mobiele telefoon de oorzaak is. Onze klant Interpolis wil het smartphonegebruik in het verkeer terugdringen om zo verkeersongevallen te voorkomen. Daarom hebben zij de apps AutoModus en PhoNo ontwikkeld. Hiermee wordt er bijgedragen aan de verkeersveiligheid én gespaard voor goede doelen. Wil je weten hoe?

AutoModus en PhoNo

Met de app AutoModus rijd je mobielvrij in de auto, op de motor of op de scooter. Voor elke 100 mobielvrije gereden kilometer heeft Interpolis €1 aan KiKa, Vereniging Verkeersslachtoffers, en De Voedselbank gedoneerd. Fietsers kunnen mobielvrij deelnemen in het verkeer met PhoNo. Voor elke minuut #PhoNo gefietst, doneert Interpolis €0.01 aan Stichting De Noordzee. Afgelopen jaar hebben al deze mobielvrije kilometers en minuten waanzinnige bedragen opgeleverd.

Uitreiking cheques

Aan ons de vraag: hoe kunnen we in deze tijden deze fantastische bedragen overhandigen aan de goede doelen? Met een kleine crew reden wij kriskras door Nederland en ontmoetten de gedreven ambassadeurs. We hebben op buiten locaties afgesproken en een cheque geschreven in plaats van overhandigd. Zo konden we op een veilige manier de ambassadeurs verrassen, die heel blij waren met de donatie. Wij stonden zelf ook te kijken van de bedragen. Goed bezig Nederland!

Benieuwd geworden? Check de video’s hieronder.

Meer uit deze case

Automodus

Met AutoModus rijd je mobielvrij in de auto, op de motor of op de scooter. Spaar jij mee?

PhoNo

Met PhoNo fiets je mobielvrij zonder afleiding in het verkeer. Spaar jij mee?

Stills

Credits

  • Regisseur

    Edwin Huijben

  • Camera 1

    Wesley Umans

  • Camera 2

    Pepijn Robben

Meer cases

phoneCall-to-call