3 Mijn bewaarde films

Work and Move film

Een commercial die bijdraagt aan de verbreding van een merk.

 

Doel
In samenwerking met BakkerElkhuizen maakten wij een commercial om aandacht te genereren voor de introductie van hun nieuwe software. De film was onderdeel van de Work and Move campagne en moest de associatie van het merk verbreden van alleen hardware naar hardware- én softwareproducent.

Aanpak
BakkerElkhuizen is bij de meeste mensen bekend als producent van ergonomische hardwareoplossingen zoals bureaustoelen, tafels en toetsenborden. De nieuwe ‘Work and Move’ software bestaat uit vier tools. Deze tools zorgen aantoonbaar voor verbetering van het werkcomfort en efficiëntie van medewerkers én de organisatie als geheel. Om deze nieuwe software op een unieke manier te introduceren, maakten we een film die de software op een ironische manier verbeeldt.

Bereik
De doelgroep van deze film blijft niet alleen binnen de grenzen van ons kikkerlandje. De film wordt in de gehele EU uitgerold op sociale kanalen.

Alle verschillende expertises van het Full Frame team hebben ervoor  gezorgd dat deze film de uitstraling heeft die we zochten. Het eindresultaat is boven onze verwachtingen. Dank daarvoor!   – Oscar Meijer, BakkerElkhuizen.

Nominatie BONK Awards
De ‘Work and Move’ campagne, heeft een nominatie opgeleverd in de categorie ‘beeldcommunicatie’ van de BONK Awards, dé communicatieprijs in Noord-Brabant. Het succes van deze campagne zat vooral in de herkenbare situatie van werken in een kantoor en de vereenvoudigde weergave van de veelomvattende software die BakkerElkhuizen aanbiedt.