close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Prefered supplier
Bakker Elkhuizen

Your office has never been this comfortable

Ergonomische officeproducten laten je niet meteen lachen of huilen. Daar brengt Robert verandering in. We creëerden hem om verhalen te maken rondom de producten van BakkerElkhuizen.

We ontwikkelden een totaalconcept met Robert in de hoofdrol. Hij begeeft zich in een wereld die lijkt op de onze, maar nét afwijkt in kleur, kleding en geluid… Zo creëerden we een dromerige, vervreemdende en compleet eigen sfeer waarin te gestresste medewerkers door de ergonomische officeproducten van BakkerElkhuizen opgetild worden en als de beste versie van zichzelf verdergaan met hun dag. Zo maakt Robert, bij het introduceren van ieder product voor BakkerElkhuizen, iets nieuws mee waardoor zijn dag een stuk minder saai is dan het begin van de film doet vermoeden.

Can you hear me Robert?
Robert zit overprikkeld in een kantoortuin. Gelukkig heeft hij zijn noise-cancelling koptelefoon bij zich. Zodra hij die op heeft, is hij heerlijk geconcentreerd en productief aan de slag. Hij waant zich in het paradijs en laat zich nét even iets teveel gaan…

You’re such a good man, Robert.
Duurzaamheid, het milieu, de toekomst. Het is toch maar al te belangrijk in deze tijd. Gelukkig hoeft Robert dat niet op zijn geweten te hebben met zijn duurzame laptop stand, gemaakt van recycled plastic.

For the ten percenters.
Het numerieke deel van het toetsenbord werd door velen al lang niet meer gebruikt. Het was tijd voor verandering en we namen afscheid. Maar Robert is niet de standaard kantoormedewerker. Robert is een van de ten percenters. Wat moet hij zonder zijn numerieke-maatje?

We support you, no matter what.
Robert denkt terug aan zijn carrière dromen. Alles wat hij had willen doen, het had zo mooi kunnen zijn. Geen zorgen Robert, ook nu je in deze kantoorruimte beland bent, biedt jouw monitor stand genoeg mogelijkheden ter ondersteuning. Fysiek, maar ook mentaal indien je dat nodig hebt.

Meer uit deze case

BakkerElkhuizen

You are such a good man, Robert!

BakkerElkhuizen

For the ten percenters

BakkerElkhuizen

We support you, no matter what

Behind the scenes + impact

Full Frame - Bakker Elkhuizen Filex

Credits

  • Concept + Regie

    Guust Mulder

  • Acteur

    Bart Meyer

  • Camera

    Pepijn Robben, Ton Vorselaars

Meer cases

phoneCall-to-call