close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Utrecht
Havenloods 413534 AM UtrechtRoute
Stuur een bericht
Campagne
Prefered supplier
Bakker Elkhuizen

Your office has never been this comfortable.

Ergonomische officeproducten laten je niet meteen lachen of huilen. Daar brengt Robert verandering in. We creëerden hem om verhalen te maken rondom de producten van BakkerElkhuizen.

We ontwikkelden een totaalconcept met Robert in de hoofdrol. Hij begeeft zich in een wereld die lijkt op de onze, maar nét afwijkt in kleur, kleding en geluid… Zo creëerden we een dromerige, vervreemdende en compleet eigen sfeer waarin te gestresste medewerkers door de ergonomische officeproducten van BakkerElkhuizen opgetild worden en als de beste versie van zichzelf verdergaan met hun dag.

Can you hear me Robert?
Robert zit overprikkeld in een kantoortuin. Gelukkig heeft hij zijn noise-cancelling koptelefoon bij zich. Zodra hij die op heeft is hij heerlijk geconcentreerd en productief aan de slag. Hij waant zich in het paradijs en laat zich nét iets teveel gaan… Bij het introduceren van ieder product voor BakkerElkhuizen maakt Robert iets nieuws mee waardoor zijn dag een stuk minder saai is dan het begin van de film doet vermoeden.

Meer uit deze case

BakkerElkhuizen

You are such a good man, Robert!

BakkerElkhuizen

For the ten percenters

BakkerElkhuizen

We support you, no matter what

Behind the scenes + impact

Credits

  • Concept + Regie

    Guust Mulder

  • Acteur

    Bart Meyer

  • Camera

    Pepijn Robben, Ton Vorselaars

Meer cases

phoneCall-to-call