close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Fabriekstraat 1b5038 EM TilburgRoute
Utrecht
Havenloods 413534 AM UtrechtRoute
Stuur een bericht
Vrij werk
Tilburgs filmfestival: Publieksprijs
Filmquest Utah: beste cinematografie
Shortfilm

Alaraph.

Een korte film in natuurdocumentaire-stijl over een mythisch oermens Alaraph. Na duizend jaar lijkt zijn eerste en enige paringsseizoen te zijn aangebroken.

Meet Alaraph: een mythisch oermens met paringsdrift. Hij is een episch figuur dat tentoongesteld staat in een museum met dieren. Na duizend jaar is voor hem eindelijk het paringsseizoen aangebroken. Alaraph blijkt superromantisch en komt in conflict met de vluchtigheid van onze moderne tijd als hij Tinder en datingapps moet gebruiken. Hij blijkt zich niet aan te kunnen passen en verliest zich in de liefde voor één meisje.

Guust Mulder: ‘Ik had een idee voor dit script. Met vrienden en collega’s sprak ik over hoe makkelijk het is om alles online te bestellen en te regelen. Die twee lijnen kwamen in dit verhaal bij elkaar.’ Het Full Team heeft zijn aandeel in deze korte film door hemel en aarde te bewegen om Guust zijn surrealistische ideeën in beeld te kunnen brengen. Guust maakte het scenario en deed de regie. Één van de vele full sprintjes.

Alaraph is getoond op verschillende filmfestivals:
Amsterdam shorts, Tilburgs Filmfestival, Filmquest Utah, Dublin International short film & music festival, Chainsaw filmfestival Anaheim.

Behind the scenes

Joanne: ‘Dit project voelde als een uit de hand gelopen vriendenproject. Door het typische Full Frame enthousiasme werd het groter en groter. Voor we het wisten was iedereen ermee bezig.’

Meer cases

phoneCall-to-call