close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Documentair
Enexis

Het DNA van Enexis groep

De persoonlijke portretten van medewerkers Henk, Benjamin, Fabian, Marieke en Trusanne, brengen het Enexis-DNA perfect in beeld. Werken voor een groot bedrijf alsof het een klein bedrijf is, dat is best bijzonder.

Spotlight op de medewerker
Het tienjarig jubileum van Enexis wordt groots gevierd. Niet alleen met een groot feest, maar ook met deze film voor en over medewerkers werd de spotlight op hen gericht.

Een integer, inspirerend en herkenbaar beeld van collega’s, dat was het uitgangspunt van de jubileumfilm in documentaire-stijl. Tijdens een uitgebreide casting gingen we op zoek naar mooie en ingrijpende verhalen die het Enexis-DNA perfect uitbeelden.

Resultaten

De film is goed ontvangen tijdens het jubileumfeest en nog breder ingezet dan vooraf bedacht. Een geweldig resultaat! De impact van het vastleggen van het dagelijks leven en werk van de mensen bij Enexis heeft de medewerkers nog meer verbonden met elkaar.

Meer uit deze case

Mini docu

Fabian Power

Mini docu

Fred de Jonge

Mini docu

Marieke van Amstel

Mini docu

Jordi Hellings

mini docu

Trusanne Bouma Meinders

Behind the scenes

Pepijn: ‘Voor deze productie zijn we heel Nederland doorgereisd, van Brabant tot Groningen. Ik was erg onder de indruk van het verhaal van Benjamin; een man in de bloei van zijn leven, totdat zijn gezondheid opeens tegenzit. Mooi dat een organisatie medewerkers van meer kanten laat zien dan aan het werk.’

Meer cases

phoneCall-to-call