close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online
250.000 per aflevering
Citymarketing Tilburg

Leve Tilburg!

Influencer marketing Tilburg met Leo Alkemade: In een serie van 16 korte afleveringen nodigt Leo Alkemade bekende en minder bekende Nederlanders uit om samen met hem Tilburg te ontdekken. Ticket to Tilburg is een initiatief van Citymarketing Tilburg. Al meer dan vijf jaar bouwen wij met deze serie mee aan het imago van Tilburg. Met succes, want het leeft, bloeit en bruist er als nooit tevoren.

In deze coproductie was het aan ons om het concept tot leven te brengen. Je leert Tilburg kennen door de ogen van acteur en influencer Leo Alkemade en zijn gasten. Door de vlotte beelden, snelle edit, een gezonde dosis zelfspot en een rauw randje zijn het mooie dingen om te zien. Zo soepel, ut lopt vaneeges.

Iedere aflevering van Ticket to Tilburg is online ongeveer 250.000 keer bekeken. Om het vijfjarig jubileum te vieren, maakten we een compilatie met de leukste momenten.

Als Tilburgs productiehuis zijn we trots dat we Tilburg door middel van influencer marketing met Leo Alkemade in het zonnetje mogen zetten. Samen geven we een unieke inkijk in de diversiteit en levendigheid van onze stad.

Meer uit deze case

Een Ticket to Tilburg voor

Glen Helder

Een Ticket to Tilburg voor

Aukje van Ginneken

Een Ticket to Tilburg voor

Sanne Langelaar

Een Ticket to Tilburg voor

Sander Westerveld

Een Ticket to Tilburg voor

Géza Weisz

Behind the scenes

Meer cases

phoneCall-to-call