close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Sterkhuis

1000 vrouwen, 1 Sterk Huis

Vrouwen die geweld hebben overleefd staan er níet alleen voor. Ter ere van Internationale Vrouwendag creëren Sterk Huis en Full Frame daarom een steunbetuiging, bewustwordingscampagne én awareness-actie in één.

Partnergeweld, seksuele intimidatie, gedwongen seks en zelfs moord. Het is de harde realiteit voor een hele hoop vrouwen. Wat is gebeurd kunnen we niet veranderen; hoe we ermee omgaan wel. Dus daar maken we ons (hart) hard voor, samen met zorgverlener Sterk Huis! Speciaal in het kader van Internationale Vrouwendag produceren we een pakkende awareness-video, waarin emotie, hoop én actie samensmelten.

1000 vrouwen, één Sterk Huis
Veel vrouwen die geweld is aangedaan voelen zich geïsoleerd in hun ervaringen. Bij Sterk Huis komen ze er achter dat ze er niet alleen voor staan. Sterker nog, er staat een leger aan vrouwen klaar. Oftewel, girls supporting girls.

Precies dát gevoel brengen we over in deze Internationale Vrouwendag awareness-video. We bouwen op van een kwetsbare en eenzame start naar een plot dat bijna uit z’n voegen barst van verbondenheid en samenzijn. De hoofdrol is weggelegd voor Alissa Post. Met haar prachtige vertolking van het nummer ‘This is me’ – geven we alle vrouwen een gezicht.

Productie smeden
Zowel beeld als audio wordt vastgelegd in de Spoorzone en Club Smederij in Tilburg. Twee locaties, en dat in slechts één draaidag. Een uitdaging, die niet was geslaagd zonder de flexibiliteit en inzet van onze regisseur Edwin, cameraman Robin en geluidsexpert Olivier Nijs, componist Tom Sikkers en Montopinto Events.

Deel jouw hart
Vrouwen die geweld hebben overleefd zijn meer dan alleen het label ‘slachtoffer’. Het zijn onze vriendinnen, buurvrouwen, nichtjes, moeders, juffen en tantes. Deze awareness video voor internationale Vrouwendag is een steunbetuiging, bewustwordingscampagne én awareness-actie in één. En daar stopt het niet. We gaan over tot actie, zodat de boodschap doorleeft. Samen met Sterk Huis creëren we een sterk symbool #maakjehart waarmee we social media veroveren. Toon ook je support en deel jouw hart – speciaal voor al onze vrouwen.

We zijn dankbaar en trots dat we aan een dergelijke boodschap bijdragen. Wil jij ook je support tonen? Deel dan jouw hart – speciaal voor al onze vrouwen.

Meer uit deze case

Snippet

#maakjehart

Meer cases

phoneCall-to-call