close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Documentair
Het Houvast

Meer uit het hart dan uit het boekje

Deze merkfilm in documentaire stijl geeft Het Houvast een gezicht en toekomstige medewerkers een inkijkje in hun typische werkwijze. De vraag aan ons? Maak een serie portretten van cliënten en hun hulpverleners om te laten zien wat Het Houvast doet voor hun cliënten in Tilburg.

Een film waar het 100% om de mensen gaat, valt of staat met een goede selectie van geportretteerden. In de duo-portretten spelen we met de dynamiek tussen cliënt en begeleider. Juist omdat de hiërarchie zo flexibel is bij deze organisatie laat dat de werkwijze precies zien. Dit op papier zetten is één, maar het tijdens de filmdagen op een luchtige manier naar voren brengen is een ander verhaal. Samen met regisseurs Matthijs Treurniet & Guust Mulder zijn we in de wereld van Het Houvast gedoken om deze duo-portretten te realiseren.

De meeste impact had deze film voor Het Houvast zelf. Op camera waardering uitspreken voor elkaar, hardop zeggen wat er werkt en wat niet… ‘Zij werken meer vanuit het hart dan vanuit het boekje, daarom is Het Houvast ook zo fijn,’ zegt Daisy over haar begeleider Sylvia. De waarde die Het Houvast daarmee bewijst is tastbaar en dat is voor hen heel belangrijk. Naar stakeholders toe, maar ook naar nieuwe cliënten en medewerkers die overwegen om met of voor de welzijnsorganisatie te gaan werken.

Meer cases

phoneCall-to-call