close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online
Bureauloos

Small granule, big impact

Welcome to The Osmocote Green Lab

ICL Specialty Fertilizers is koning onder de plantvoeders. ICL’s nieuwste innovatie?Osmocote5! Een wonderkorreltje dat planten beter doet groeien, kleuren én uithouden. Oftewel; small granule, big impact. Tijd om Osmocote5 voor te stellen aan de wereld. 

Creative agency Bureau Loos buigt zich over het 2D concept; Full Frame vertaalt het 2D concept naar een levendige 3D videoproductie. We nemen je mee naar de wortel van het ontwikkelingsproces: The Osmocote Green Lab. Een plek waar we innoveren, proberen, groeien én bloeien. 

Beperkte middelen, groots resultaat

Vier video’s opnemen in slechts één draaidag: hoe doen we dat?! Het is een kwestie van creatief omspringen met de ruimte én de mankracht. Hulde aan onze decorbouwers en tecnhische crew, die met slechts drie glazen wanden, treffende aankleding en perfecte camerastandpunten een volledige Green Lab nabootsten. Én hulde aan onze crewleden, die gedurende het proces verschillende taken op zich namen. Small crew, big impact 😉 

De uitdaging? Het afstemmen van de animatiebeelden (The Green Lab exterieur) en de video-opnames (The Green lab interieur). Een puzzel die we met minimale middelen succesvol in elkaar gepast hebben. 

Full Frame is going places!

ICL is ontzettend tevreden met deze videoproductie. Zo tevreden zelfs, dat deze is vertaald in maar liefst acht talen. Het doel? Iedereen laten kennismaken met Osmocote 5 en ICL’sinnovatieve aanpak. Het heeft even wat voeten in de aarde, maar dan heb je ook wat…

Meer uit deze case

Online commercial

Strength and resilience

Online commercial

Greener plants

Behind the scenes

Credits

  • Concept

    Bureauloos

  • Regie

    Niels Bourgonje

  • Acteur (laborant)

    Charlie May

Meer cases

phoneCall-to-call