close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online
ABAB

Wat groeien ze snel hè?

Hoe onderscheid je je als werkgever in een markt waarin kandidaten de banen voor het uitkiezen hebben? Met die vraag schoof ABAB aan. ABAB Accountants en Adviseurs is een accountants- en adviesorganisatie met zevenhonderd medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Toch worden ze door werkzoekenden nog te vaak als een ‘kleine speler’ in de markt gezien. Tijd om daar verandering in te brengen.

Recruitmentcampagne
We starten deze recruitmentcampagne door een hoofdpersonage te creëren die het centrale ABAB karakter wordt. De hero-film vertelt het verhaal van een jonge collega die, zienderogen groei doormaakt. Deze film werd in commercial-stijl geproduceerd en heeft als voornaamste doel om op te vallen op sociale media. Daarnaast maakten we drie persoonlijke portretfilms van medewerkers die samen ABAB als werkgever een gezicht geven.

Met de campagne is de naamsbekendheid van ABAB onder werkzoekenden vergroot. De commercial is meer dan 63.000 keer bekeken. Daarnaast was er meer traffic naar de vacaturesite naar aanleiding van de film. Confetti!

Meer uit deze case

Werk & privé balans

Maarten over ABAB

Regie over je ontwikkeling

Hedda over ABAB

Bouwen aan je toekomst

Jeroen over ABAB

Meer cases

phoneCall-to-call