close
Contact
info@fullframe.nl+31 (0) 13 534 09 88
Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein 199 unit 1.115041 SC TilburgRoute
Laat een bericht achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Campagne
Hulasol

An homage to day and night

Hulasol gelooft dat sfeervolle en gezellige omgevingen de perfecte manier zijn om het leven te verrijken. Overdag creëert de Hulasol een aangename schaduw die perfect is om te genieten van rustmomenten. Wanneer de avond valt, transformeert de Hulasol naar een nieuwe sfeer.

Als nieuwe speler op de markt zocht Hulasol een manier om zowel het product als het bedrijf onder de aandacht te brengen. In de door ons geproduceerde mood-video staat de schoonheid van het product centraal. De belangrijkste uitgangspunten van deze commercial zijn licht tijdens de nacht en schaduw overdag. De grootste uitdaging was het creëren van een moodfilm met een high-end look en feel voor een beperkt budget.

De product video vroeg om een abstracte locatie. Alleen op deze manier konden wij die betoverende sfeer neerzetten waar de film om vroeg. Het vinden van zo’n desolate omgeving in Nederland bleek productioneel een grote uitdaging te zijn. Nederland een land waar je overal tekenen van beschaving aan de horizon ziet. Het team vond uiteindelijk een geschikte locatie aan de kust bij Den Haag. De zandmotor.

We zijn met onze crew op een warme zomerdag afgereisd naar het strand bij Den Haag.

Omdat het in deze homage gaat over zowel de dag als aan de nacht, speelt een groot gedeelte van de film zich af tijdens zonsondergang. Een gedeelte van de dag die maar voor 30 minuten echt mooi is. In deze korte tijd moesten we dus met meerdere camera-units zorgen dat we alle shots filmden die we nodig hadden voor de edit. Alles is overdag tot in de puntjes gerepeteerd zodat de filmcrew en de danseres konden leveren tijdens de korte tijdspanne.

Behind the scenes

Hulasol_brandmovie_moodfilm, danseres danst naast een lichtgevende parasol met een cameraman
Hulasol_brandmovie_moodfilm, danseres naast een parasol voor de zon
Hulasol_brandmovie_moodfilm, danseres loopt door het zand met vloeiende kleding en een cameraman
danseres danst naast een llichtgevende parasol met een cameraman

Credits

  • Regie & Concept

    Guust Mulder

  • Talent

    Rosalie Schilder

  • Cinematograaf

    Ton Vorselaars

Meer cases

phoneCall-to-call